U-vorm
22 – 70 personen

Cabaret
22 – 70 personen

Theater
22 – 70 personen

School
22 – 70 personen

FACILITEITEN

  • Geschikt voor 22-70 personen
  • Ruimte is flexibel in te delen
  • Ideale ruimte voor kleine (zakelijke) bijeenkomsten,
    vergaderingen en als break-out ruimte bij congressen
RUIMTE

Ralf Edström

Een gemiddelde van bijna één doelpunt per twee wedstrijden, Ralf Edström staat bekend als topscoorder. Presteren op de toppen van je kunnen en optimaal scoren moet in deze zaal dan ook geen probleem zijn!

Een lichte, neutrale ruimte, waar vele activiteiten mogelijk zijn. Zeker omdat deze ruimte gekoppeld kan worden aan de Luc Nilis- of Ronaldozaal.

Beschikbaarheid & informatie

Welkom in het huis van PSV.
Daar waar sinds 1913 talentontwikkeling, innovatie, sportiviteit, sport- en vakmanschap elkaar vinden. Hier wordt gejuicht, gelachen, gediscussieerd en gevierd. Een groot gedeelte van het jaar niet op maar juist buiten het veld. Door PSV en vooral door andere partijen. Door organisaties, bedrijven en door jou. Ik hoor graag wat ik voor u kan betekenen en hoe we uw meeting of event, onvergetelijk kunnen maken.

Neem direct contact op

Zakelijk, smakelijk of feestelijk

Voor elk evenement met een zakelijk, smakelijk of feestelijk karakter is een geschikte ruimte beschikbaar. Het is daarnaast ook mogelijk om verschillende ruimtes met elkaar te combineren en mee te variëren. Elke gewenste opstelling is mogelijk en zetten we voor u klaar.