Skip to main content

EVENEMENTEN

Een evenement in het huis van PSV

In het huis van PSV geniet u met uw relaties en/of collega’s van de rijke geschiedenis van de club en alle sportieve successen. Gedenkwaardige spelers zijn terug te vinden in de (vergader)zalen en diverse mijlpalen worden toegelicht door het hele stadion. Je waant je in een wereld vol sportiviteit, professionaliteit en gastvrijheid en dat in het centrum van Eindhoven, in het hart van de stad.

CONGRES

Een inspirerende locatie

Het organiseren van een congres is een uitdaging. Zo moet u denken aan: de planning, sprekers, catering en – niet te vergeten – een inspirerende congreslocatie! Een locatie met voldoende ruimte, een goede bereikbaarheid een een gastvrije sfeer. Het Philips Stadion biedt dit allemaal! Een bijzondere congreslocatie met faciliteiten die tot in de puntjes verzorgd zijn.

Bekijk hier de mogelijkheden
FEEST / BORREL

Wij weten als geen ander hoe een goed feest eruitziet!

In het Philips Stadion zijn al vele successen gevierd. Wij weten dan ook als geen ander hoe een goed feest eruitziet. Speciale wensen? Wij denken graag met u mee en zorgen dat uw feest, een onvergetelijk feest wordt. Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Bekijk hier de mogelijkheden
RECEPTIE

Een bijzondere gelegenheid, welke vraagt om een bijzondere locatie

Een receptie is een bijzondere gelegenheid, welke vraagt om een bijzondere locatie. Een locatie die tot in de puntjes verzorgd is. Van de hapjes en drankjes tot aan het entertainment van de gasten en van een hartelijke ontvangst tot een fantastische aankleding! Wij verzorgen uw receptie graag tot in de puntjes in het stadion!

Bekijk hier de mogelijkheden
JUBILEUM

Een prestatie om bij stil te staan

25 jaar in dienst, 50 jaar getrouwd of bestaat het bedrijf 100 jaar? Dat zijn hele prestaties en gebeurtenissen die u niet onopgemerkt voorbij laat gaan. In het Philips Stadion weten we als geen ander hoe belangrijk mijlpalen zijn en hoe deze gevierd moeten worden. Neem contact met ons op en wij helpen u om het jubileum extra bijzonder te maken.

Bekijk hier de mogelijkheden