U-vorm
22 – 70 personen

Cabaret
22 – 70 personen

Theater
22 – 70 personen

School
22 – 70 personen

FACILITEITEN

  • Geschikt voor 13-80 personen
  • Ruimte is flexibel in te delen
  • Ideale ruimte voor kleine (zakelijke) bijeenkomsten,
    vergaderingen en als breakout ruimte bij congressen
RUIMTE

Luc Nilis

Technisch uitmuntend en verantwoordelijk voor flink wat doelpunten. Luc Nilis heeft de harten van de PSV-fans veroverd! Hij genoot van het publiek en zijn fans en nu kunt in het Philips Stadion nog steeds van hem genieten.

De ruimte is net zo flexibel als de speler zelf en daardoor te gebruiken voor groepen van 13 tot 80 personen. Daarnaast kan deze zaal kan gekoppeld worden aan de Ralf Edström- en de Ronaldozaal.

Beschikbaarheid & informatie

Welkom in het huis van PSV.
Daar waar sinds 1913 talentontwikkeling, innovatie, sportiviteit, sport- en vakmanschap elkaar vinden. Hier wordt gejuicht, gelachen, gediscussieerd en gevierd. Een groot gedeelte van het jaar niet op maar juist buiten het veld. Door PSV en vooral door andere partijen. Door organisaties, bedrijven en door jou. Ik hoor graag wat ik voor u kan betekenen en hoe we uw meeting of event, onvergetelijk kunnen maken.

Neem direct contact op

Zakelijk, smakelijk of feestelijk

Voor elk evenement met een zakelijk, smakelijk of feestelijk karakter is een geschikte ruimte beschikbaar. Het is daarnaast ook mogelijk om verschillende ruimtes met elkaar te combineren en mee te variëren. Elke gewenste opstelling is mogelijk en zetten we voor u klaar.