Skip to main content
BRUILOFT

De mooiste dag van jullie leven

Het Philips Stadion, ongeveer 25 keer per jaar de thuisbasis van PSV in Eindhoven, is een magische plek vol passie en emotie. Dit voetbalstadion is doordrenkt met historie waar duizenden fans juichen tijdens spannende wedstrijden. Een trouwceremonie op deze iconische locatie wordt bezegeld met dezelfde energie. Het heilige speelveld, prachtige VIP-lounges en sfeervolle zalen, voor ieder bruidspaar is er een charmante en elegante plek in het Philips Stadion om elkaar het ja-woord te geven.

Het is een unieke gelegenheid om de mooiste dag van je leven te vieren op een plek die zo veel meer is dan alleen een voetbalstadion.

Neem contact met ons op
BRUILOFT

Van ja-woord tot knalfeest!

Misschien is je trouwdag wel de allermooiste dag van je leven. Het Philips Stadion vormt een adembenemend decor voor een huwelijk. Van ja-woord tot knalfeest! Of jullie nu groots uitpakken of het liever wat knusser houden. We creëren een magische ambiance die jullie en jullie gasten zal betoveren. Geef elkaar het jawoord in een setting die symbool staat voor verbondenheid en onvergetelijke momenten.

Laat je inspireren door onze trouwbrochure