Skip to main content

VERGADEREN & PRESENTEREN

Vergaderruimte huren in het
inspirerende Philips Stadion

Wie een vergaderlocatie zoekt, verwacht een startklare en inspirerende ruimte. Onze vergaderruimtes op de eerste etage zijn van alle facilitaire gemakken voorzien en bovenal vol inspiratie. Het huis van PSV is de plek in het centrum van Eindhoven met de ultieme top(sport)beleving!

Zoekt u een meetingruimte voor een intieme vergadering of juist voor een grote groep? Geen probleem! In overleg kiezen we de meest geschikte vergaderzaal en mocht het gewenst zijn, dan verdelen we u over de diverse break-out rooms. Ideaal voor een effectieve brainstorm of meerdere workshops.

Minstens zo belangrijk is het rustmoment. Pauzeren doet u in een van de vele koffieruimtes in het stadion. Dit is net zo belangrijk als het vergaderen zelf, want regelmatig pauzeren geeft uw hersenen een boost! En kunt u na een lange zit wel wat afleiding gebruiken? Dan kunt u ook nog bij ons terecht voor aansluitende activiteiten, zoals een stadiontour, een powerwalk of een lunch met uitzicht op het veld.

Een vergader- of trainingsruimte huren is met behulp van je vaste aanspreekpunt bij het Philips Stadion zo geregeld en wordt voor u op maat gemaakt. Meer weten over de mogelijkheden of vragen? Neem dan contact op.

VERGADEREN

De beste ideeën ontstaan in een inspirerende omgeving.

Vergaderen op topniveau in het Philips Stadion geeft nét die extra beleving. U ervaart de bijzondere sfeer en rijke geschiedenis van het stadion waar topprestaties worden geleverd! Daarnaast zijn de moderne vergaderruimtes van de alle facilitaire gemakken voorzien.

Bekijk hier de arrangementen
BRAINSTORM

Een brainstorm met de ultieme top(sport)beleving!

Het opdoen van veel nieuwe ideeën over een bepaald onderwerp of vraagstuk. Dat is het doel van een brainstorm! Deze ideeën komen vanzelf wanneer u zich met uw team bevindt in een inspirerende ruimte. Bijvoorbeeld de kleedkamer van PSV! Het creatieve denkproces wordt hier positief beïnvloed met de top(sport)beleving in het huis van PSV.

Bekijk hier de mogelijkheden
TRAINING

Een goede training zorgt voor het beste resultaat

Trainen is essentieel voor het leveren van goede presentaties, om kennis op te doen, over te dragen en om van elkaar te leren. Een goede training levert een positieve bijdrage aan de te winnen wedstrijd of het aangaan van nieuwe uitdagingen. Zoekt u een unieke trainingslocatie in Eindhoven? Dan is de thuisbasis van PSV de plek waar u met uw team moet zijn.

Bekijk hier de mogelijkheden
SEMINAR

Flexibiliteit, historie, topsport en innovatie!

Het Philips Stadion is door de mix van flexibiliteit, historie, topsport en innovatie de perfecte locatie voor het organiseren van een seminar. Een grote groep neemt plaats op de tribune voor een presentatie, waarna kleinere groepen makkelijk verdeeld worden over diverse break-out ruimtes voor bijvoorbeeld een workshop.

Bekijk hier de mogelijkheden
PRESENTATIE

Maak optimaal indruk met een presentatie in de persruimte.

Of het nu voor een klein gezelschap is of voor een grote groep. Het Philips Stadion biedt altijd de perfecte presentatielocatie. Neem plaats op de tribune of in de persruimte en maak optimaal indruk met uw verhaal.

Bekijk hier de mogelijkheden

Ruimte aanvragen

1 Kies een dagdeel & datum

Datum


Dagdeel
Aantal personen+

3 Selecteer het gewenste arrangement


2 Selecteer vergaderruimte

4 Selecteer de gewenste opstelling(en)5 Extra’s meerdere opties mogelijk
6 Gegevens


Bent u sponsor van PSV of business room houder? Dan ontvangt u 50% korting op het huren van een vergaderruimte.Vorige

Prijs opbouw

Datum
Dagdeel
Personen
1
Opstelling

Vergaderruimte

0,00

Arrangement

0,00

Totaal

0,00

De prijs opbouw is een indicatie. Het aanvragen van een offerte biedt geen garantie op beschikbaarheid. We nemen snel contact met je op om je aanvraag te bespreken.

Volgende