Skip to main content

OVER

Het huis van PSV

Een wereld aan gastvrijheid in het hart van de stad. Een feest, een netwerkbijeenkomst, een congres of een diner: met het Philips Stadion als locatie is het altijd een dag vol beleving. Ieder evenement moet perfect zijn. Dat vereist passie, professionalisme, ervaring, inlevingsvermogen, gastvrijheid, smaak en stijl. Philips Stadion biedt het allemaal. En dat op een unieke locatie in het hart van Eindhoven. Bij ons draait het om u en uw gasten, dat bewijzen we dagelijks. Neem contact met ons op en we bewijzen het ook aan u.

Bereikbaarheid

BEREIKBAARHEID
Het Philips Stadion is gevestigd in het hart van de stad. Door de centrale ligging van het stadion, is het goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer.

Het Centraal Station van Eindhoven ligt op loopafstand van het Philips Stadion. Al snel, nadat u het station uitloopt, is het stadion zichtbaar en binnen enkele minuten bevindt u zich voor de ingang.

Download hier uw routebeschrijving in PDF.

PARKEREN
Ook de parkeergelegenheid bij het Philips Stadion is uitstekend bereikbaar. Voor de parkeergarage nabij het stadion kies je P Philips Stadion via de PSV-laan. En daarnaast kunt u ook parkeren, direct naast het stadion, op de openbare parkeerplaatsen: P West en P Oost. Deze parkeerplaatsen zijn beide bereikbaar via de Frederiklaan.

Gastvrijheid & Culinair

Hutten, als huiscateraar van het Philips Stadion en PSV, draagt met gastvrijheid, ambachtelijk bereid eten en drinken bij aan een beter, leuker, gezonder, lekkerder, eerlijker en duurzamer leven. Voor opdrachtgevers, hun gasten en medewerkers, voor de samenleving.

We zijn graag ook voor u van betekenis in het Philips Stadion. Geluk staat bij ons en onze collega’s centraal. Want gelukkige medewerkers dragen met passie hun werk uit en brengen zo ook geluk over op andere mensen . Met als resultaat een uniek moment of waardevolle belevenis. En dat is ons doel: elke dag weer van betekenis zijn.

Gastronomie is altijd de belangrijkste drijfveer geweest binnen Hutten en koken op het hoogste niveau is onze passie. Dat is en blijft de basis voor alle culinaire invullingen die we maken. Kwalitatieve en pure producten zijn de basis voor al onze recepturen. Of het nu gaat om innovatieve hapjes voor uw evenement of gezonde dagverse maaltijden voor zorginstellingen. Altijd staan er verantwoorde, smaakvolle en verrassende gerechten op ons menu.

Het Team

Ons team is toegewijd en betrokken. Iedere dag opnieuw staan we klaar om u en uw gasten een onvergetelijke dag of moment te bezorgen. Iedere speler in ons team heeft zijn eigen sterkte en kwaliteiten. Wilt u weten wie er voor u klaarstaat in het Philips Stadion? Leer onze collega’s dan hier kennen!

Persoonlijk kennismaken?

Mark Roselle

VENUE MANAGER

Anne van de Poel

SALESMANAGER

Susan Baken

SALESMANAGER

Janny van Lierop

SAMENWERKER BINNENDIENST SALES

Steffie de Boer profielfoto

Steffie de Boer

ACCOUNTMANAGER