RESTAURANT

Eetcafé de Verlenging

BRABANTSE GEMOEDELIJKHEID & TOPSPORTKLIMAAT

De Verlenging is een succesverhaal waarin Brabantse gemoedelijkheid en het topsportklimaat van PSV samenkomen. Het eetcafé is gevestigd op de eerste etage van de zuidwesthoek van het Philips- stadion. Dit is in de horecacorner van het stadion met onder meer restaurants als Avant Garde en Ikigai.

De Verlenging is een Bourgondische café met een informele sfeer. Het etablissement wordt gerund door de familie Van Kemenade, die tevens verantwoordelijk is voor de keuken en catering van de PSV profsectie dan wel het Grand Café op de PSV Academy beide gelegen op PSV Campus de Herdgang.

Op wedstrijddagen is de Verlenging een gemoedelijk ambiance waar gasten zich op zijn gemak voelen en waar voetbal lééft. Memorabilia van PSV en ook het Nederlands elftal, afgestaan door (oud-)spelers, zorgen voor deze authentieke voetbalsfeer. Wilt u gebruik maken van een van onze wedstrijdarrangementen rondom thuiswedstrijden van PSV.

Wij bieden verschillende business arrangementen aan. Doordeweeks kunt u terecht voor een kop koffie, heerlijke lunch of borrel. Al velen hebben de Verlenging gevonden voor een mooi verjaardags- of bedrijfsfeest.

Bezoek website
LOCATIEGEGEVENS

Eetcafé de Verlenging
Philips Stadion (ingang 4)
Frederiklaan 10d
5616 NH Eindhoven
040-2505534