Receptie
100 – 200 personen

Dinerbuffet
100 – 200 personen

Feestopstelling
100 – 200 personen

FACILITEITEN

  • Geschikt voor 100 – 200 personen
  • Ruimte is flexibel in te delen
  • Geschikt voor grotere bijeenkomsten of feesten
RUIMTE

Willy van der Kuylen

De man met het verwoestende schot: Willy van der Kuylen. Een prachtige ruimte die bij uitstek geschikt is voor recepties. Geniet van een royale bar en prachtig uitzicht op het veld. Een uitzicht wat gegarandeerd indruk maakt!

De informele opstelling kent zowel zitjes als statafels en daarnaast beschikt de ruimte over een garderobe en toiletten.

Beschikbaarheid & informatie

Welkom in het huis van PSV.
Daar waar sinds 1913 talentontwikkeling, innovatie, sportiviteit, sport- en vakmanschap elkaar vinden. Hier wordt gejuicht, gelachen, gediscussieerd en gevierd. Een groot gedeelte van het jaar niet op maar juist buiten het veld. Door PSV en vooral door andere partijen. Door organisaties, bedrijven en door jou. Ik hoor graag wat ik voor u kan betekenen en hoe we uw meeting of event, onvergetelijk kunnen maken.

Neem direct contact op

Zakelijk, smakelijk of feestelijk

Voor elk evenement met een zakelijk, smakelijk of feestelijk karakter is een geschikte ruimte beschikbaar. Het is daarnaast ook mogelijk om verschillende ruimtes met elkaar te combineren en mee te variëren. Elke gewenste opstelling is mogelijk en zetten we voor u klaar.