FACILITEITEN

  • Geschikt voor 2-3000 personen
  • Uitermate geschikt voor grote feesten of diners
RUIMTE

Veld

Snuif de geur op van het gras, zie de helderwitte kalklijnen op het veld, sluit je ogen en zie voor je hoe hier keer op keer een topprestatie wordt neergezet, hoe dromen werkelijkheid worden!

Een toplocatie voor diverse events, of je nu voor bijzonder, feestelijk of sportief kiest. Van een barbecue op de grasmat, tot een picknick tussen de doelpalen. Alles is mogelijk op de (toch wel) heilige grasmat!

Evenementen op het veld zijn alleen mogelijk in de maand mei.

Beschikbaarheid & informatie

Welkom in het huis van PSV.
Daar waar sinds 1913 talentontwikkeling, innovatie, sportiviteit, sport- en vakmanschap elkaar vinden. Hier wordt gejuicht, gelachen, gediscussieerd en gevierd. Een groot gedeelte van het jaar niet op maar juist buiten het veld. Door PSV en vooral door andere partijen. Door organisaties, bedrijven en door jou. Ik hoor graag wat ik voor u kan betekenen en hoe we uw meeting of event, onvergetelijk kunnen maken.

Neem direct contact op

Zakelijk, smakelijk of feestelijk

Voor elk evenement met een zakelijk, smakelijk of feestelijk karakter is een geschikte ruimte beschikbaar. Het is daarnaast ook mogelijk om verschillende ruimtes met elkaar te combineren en mee te variëren. Elke gewenste opstelling is mogelijk en zetten we voor u klaar.