U-vorm
22 – 70 personen

Cabaret
22 – 70 personen

Theater
22 – 70 personen

School
22 – 70 personen

FACILITEITEN

  • Geschikt voor 30-125 personen
  • Ruimte is flexibel in te delen
  • Ideale ruimte voor kleine (zakelijke) bijeenkomsten,
    vergaderingen en als break-out ruimte bij congressen
RUIMTE

Ronaldo

De gouden Braziliaanse spits van PSV: Ronaldo. Deze zaal is op wedstrijddagen hét ontmoetingscentrum voor mediarelaties. Ook wordt hier de persconferentie gehouden.

Een ruimte die tot de verbeelding spreekt en van alle gemakken is voorzien. Deze zaal kan gekoppeld worden aan de Ralf Edström- en Luc Niliszaal en beschikt over een projectiescherm en een eigen bar.

Beschikbaarheid & informatie

Welkom in het huis van PSV.
Daar waar sinds 1913 talentontwikkeling, innovatie, sportiviteit, sport- en vakmanschap elkaar vinden. Hier wordt gejuicht, gelachen, gediscussieerd en gevierd. Een groot gedeelte van het jaar niet op maar juist buiten het veld. Door PSV en vooral door andere partijen. Door organisaties, bedrijven en door jou. Ik hoor graag wat ik voor u kan betekenen en hoe we uw meeting of event, onvergetelijk kunnen maken.

Neem direct contact op

Zakelijk, smakelijk of feestelijk

Voor elk evenement met een zakelijk, smakelijk of feestelijk karakter is een geschikte ruimte beschikbaar. Het is daarnaast ook mogelijk om verschillende ruimtes met elkaar te combineren en mee te variëren. Elke gewenste opstelling is mogelijk en zetten we voor u klaar.