Receptie
100 – 150 personen

Dinerbuffet
100 – 150 personen

Sitdown
100 – 150 personen

Feestopstelling
100 – 150 personen

FACILITEITEN

  • Geschikt voor 100-150 personen
  • Ruimte is flexibel in te delen
  • Uitermate geschikt voor grote feesten of diners
RUIMTE

Business Club Restaurant

Recent is deze hele ruimtes verbouwd en voorzien van topbeleving! Het is een ruimte met de juiste topsport uitstraling en biedt volop mogelijkheden: van livemuziek tot een aangeklede borrel. Business Club Restaurant beschikt over een eigen garderobe en toiletten. Daarnaast is de ruimte eenvoudig te combineren met de Living en de Lounge.

Beschikbaarheid & informatie

Welkom in het huis van PSV.
Daar waar sinds 1913 talentontwikkeling, innovatie, sportiviteit, sport- en vakmanschap elkaar vinden. Hier wordt gejuicht, gelachen, gediscussieerd en gevierd. Een groot gedeelte van het jaar niet op maar juist buiten het veld. Door PSV en vooral door andere partijen. Door organisaties, bedrijven en door jou. Ik hoor graag wat ik voor u kan betekenen en hoe we uw meeting of event, onvergetelijk kunnen maken.

Neem direct contact op

Zakelijk, smakelijk of feestelijk

Voor elk evenement met een zakelijk, smakelijk of feestelijk karakter is een geschikte ruimte beschikbaar. Het is daarnaast ook mogelijk om verschillende ruimtes met elkaar te combineren en mee te variëren. Elke gewenste opstelling is mogelijk en zetten we voor u klaar.