FACILITEITEN

  • Geschikt voor 2-30 personen
  • Verrassende en unieke ruimte
  • Perfect voor peptalks en intieme borrels!
RUIMTE

Kleedkamer PSV

Hier is gelachen en gehuild, zijn peptalks gegeven en feestjes gevierd. De kleedkamer is dé locatie waar de spanning van de wedstrijd voelbaar is.

In deze intieme ruimte kun je met een klein gezelschap terecht. Door de ronde opstelling, heb je met iedereen optimaal contact en waan je je eenvoudig in de rol van hoofdtrainer of sterspeler!

Beschikbaarheid & informatie

Welkom in het huis van PSV.
Daar waar sinds 1913 talentontwikkeling, innovatie, sportiviteit, sport- en vakmanschap elkaar vinden. Hier wordt gejuicht, gelachen, gediscussieerd en gevierd. Een groot gedeelte van het jaar niet op maar juist buiten het veld. Door PSV en vooral door andere partijen. Door organisaties, bedrijven en door jou. Ik hoor graag wat ik voor u kan betekenen en hoe we uw meeting of event, onvergetelijk kunnen maken.

Neem direct contact op

Zakelijk, smakelijk of feestelijk

Voor elk evenement met een zakelijk, smakelijk of feestelijk karakter is een geschikte ruimte beschikbaar. Het is daarnaast ook mogelijk om verschillende ruimtes met elkaar te combineren en mee te variëren. Elke gewenste opstelling is mogelijk en zetten we voor u klaar.