FACILITEITEN

  • Geschikt voor 2-30 personen
  • Verrassende en unieke ruimte
  • Perfect voor peptalks en intieme borrels!
RUIMTE

Kleedkamer van het uitspelende team

Rondom wedstrijden zijn de kleedkamers van het Philips Stadion een bron van motivatie. Ook in de kleedkamer van het team dat PSV ontvangt. Door de ronde opstelling kun je vrienden, familie en collega’s goed toespreken. Daarnaast biedt het een unieke inkijk in voetballerij. Een combinatie tussen beide kleedkamers is uiteraard ook goed mogelijk.

Benieuwd naar het verhaal achter het design van deze kleedkamer en de beschikbaarheid van de ruimte? Neem contact op en ontdek deze topsport filosofie!

Beschikbaarheid & informatie

Welkom in het huis van PSV.
Daar waar sinds 1913 talentontwikkeling, innovatie, sportiviteit, sport- en vakmanschap elkaar vinden. Hier wordt gejuicht, gelachen, gediscussieerd en gevierd. Een groot gedeelte van het jaar niet op maar juist buiten het veld. Door PSV en vooral door andere partijen. Door organisaties, bedrijven en door jou. Ik hoor graag wat ik voor u kan betekenen en hoe we uw meeting of event, onvergetelijk kunnen maken.

Neem direct contact op

Zakelijk, smakelijk of feestelijk

Voor elk evenement met een zakelijk, smakelijk of feestelijk karakter is een geschikte ruimte beschikbaar. Het is daarnaast ook mogelijk om verschillende ruimtes met elkaar te combineren en mee te variëren. Elke gewenste opstelling is mogelijk en zetten we voor u klaar.