Receptie
20-125 personen

Dinerbuffet
20-125 personen

Sitdown
20-125 personen

Feestopstelling
20-125 personen

FACALITEITEN

  • Geschikt voor 20-125 personen
  • Ruimte is flexibel in te delen
  • Uitermate geschikt voor feesten of diners
RUIMTE

Erwin Koeman

Deze 34-voudige international behoeft eigenlijk geen introductie. Deze exclusieve ruimte op de vierde etage draagt zijn naam. Een zaal met een moderne uitstraling waar de voetbalsfeer er vanaf spat. Voor de echte voetballiefhebbers een waar feest! Voorzien van alle gemakken: toiletten, een garderobe, een vaste bar en prachtig zicht op het veld.

Beschikbaarheid & informatie

Welkom in het huis van PSV.
Daar waar sinds 1913 talentontwikkeling, innovatie, sportiviteit, sport- en vakmanschap elkaar vinden. Hier wordt gejuicht, gelachen, gediscussieerd en gevierd. Een groot gedeelte van het jaar niet op maar juist buiten het veld. Door PSV en vooral door andere partijen. Door organisaties, bedrijven en door jou. Ik hoor graag wat ik voor u kan betekenen en hoe we uw meeting of event, onvergetelijk kunnen maken.

Neem direct contact op

Zakelijk, smakelijk of feestelijk

Voor elk evenement met een zakelijk, smakelijk of feestelijk karakter is een geschikte ruimte beschikbaar. Het is daarnaast ook mogelijk om verschillende ruimtes met elkaar te combineren en mee te variëren. Elke gewenste opstelling is mogelijk en zetten we voor u klaar.