Theater
25-2500 personen

FACILITEITEN

  • Geschikt voor 25-2500 personen
  • Geschikt voor presentaties en congressen
RUIMTE

De Zuid Tribune

Je werpt een blik op het veld van PSV. Je ziet geen spelers, maar een podium met de spreker. Een verrassend effect. Geef je een presentatie aan 300 personen of meer? Dan biedt de Zuid tribune, ook wel bekend als vak Z, een uitkomst.

Maak van onze tribune jouw tribune! Op de Zuid tribune bieden we  letterlijk een unieke blik op elk evenement en komen sportiviteit, professionaliteit en inspiratie op een natuurlijke manier samen voor een unieke beleving.

Beschikbaarheid & informatie

Welkom in het huis van PSV.
Daar waar sinds 1913 talentontwikkeling, innovatie, sportiviteit, sport- en vakmanschap elkaar vinden. Hier wordt gejuicht, gelachen, gediscussieerd en gevierd. Een groot gedeelte van het jaar niet op maar juist buiten het veld. Door PSV en vooral door andere partijen. Door organisaties, bedrijven en door jou. Ik hoor graag wat ik voor u kan betekenen en hoe we uw meeting of event, onvergetelijk kunnen maken.

Neem direct contact op

Zakelijk, smakelijk of feestelijk

Voor elk evenement met een zakelijk, smakelijk of feestelijk karakter is een geschikte ruimte beschikbaar. Het is daarnaast ook mogelijk om verschillende ruimtes met elkaar te combineren en mee te variëren. Elke gewenste opstelling is mogelijk en zetten we voor u klaar.