Receptie
200 – 250 personen

Dinerbuffet
200 – 250 personen

Feestopstelling
200 – 250 personen

FACILITEITEN

  • Geschikt voor 200 – 250 personen
  • Ruimte is flexibel in te delen
  • Geschikt voor grotere bijeenkomsten
RUIMTE

De Lounge | Intelectric – Dommel 18

Modern en exclusief zijn de kenmerken waarmee wij deze ruimte perfect omschrijven! Hier viert u een feest waar nog lang over nagepraat wordt.

Deze sfeervolle ruimte is op wedstrijddagen de uitvalsbasis voor de relaties van Intelectric – Dommel 18. Op overige dagen is het de ultieme feestlocatie. Met een uitnodigende dansvloer, een ronde bar, gezellige zitjes en een topuitzicht.

Beschikbaarheid & informatie

Welkom in het huis van PSV.
Daar waar sinds 1913 talentontwikkeling, innovatie, sportiviteit, sport- en vakmanschap elkaar vinden. Hier wordt gejuicht, gelachen, gediscussieerd en gevierd. Een groot gedeelte van het jaar niet op maar juist buiten het veld. Door PSV en vooral door andere partijen. Door organisaties, bedrijven en door jou. Ik hoor graag wat ik voor u kan betekenen en hoe we uw meeting of event, onvergetelijk kunnen maken.

Neem direct contact op

Zakelijk, smakelijk of feestelijk

Voor elk evenement met een zakelijk, smakelijk of feestelijk karakter is een geschikte ruimte beschikbaar. Het is daarnaast ook mogelijk om verschillende ruimtes met elkaar te combineren en mee te variëren. Elke gewenste opstelling is mogelijk en zetten we voor u klaar.