Receptie
40 – 300 personen

Dinerbuffet
40 – 300 personen

Sitdown
40 – 300 personen

Feestopstelling
40 – 300 personen

FACILITEITEN

  • Geschikt voor 40-300 personen
  • Ruimte is flexibel in te delen
  • Veldzicht en eigen bar
  • Unieke ervaring op de bestuurs- en sponsoretage
  • Ideale ruimte voor grotere bedrijfsbijeenkomsten zoals personeelsfeesten,
    relatie-events, congressen en bijzondere diners.
RUIMTE

Casa Romario

Romário de Souza Faria was zonder enige twijfel een van de grootste PSV’ers ooit. Hij speelde tussen 1988 en 1993 voor de club en werd in die tijd een echte legende voor PSV. Met 127 doelpunten, 10 hattricks en zijn eigenzinnige karakter heeft dit fenomeen een prominente plek in het stadion verdiend.

Op de derde etage, ook wel de bestuurs- en sponsoretage tijdens de wedstrijd van PSV, is zijn naam geschonken aan een stijlvol restaurantgedeelte met uitzicht op het veld. In Casa Romária geniet u van een exclusief feest, een borrel of een smakelijk diner.

Beschikbaarheid & informatie

Welkom in het huis van PSV.
Daar waar sinds 1913 talentontwikkeling, innovatie, sportiviteit, sport- en vakmanschap elkaar vinden. Hier wordt gejuicht, gelachen, gediscussieerd en gevierd. Een groot gedeelte van het jaar niet op maar juist buiten het veld. Door PSV en vooral door andere partijen. Door organisaties, bedrijven en door jou. Ik hoor graag wat ik voor u kan betekenen en hoe we uw meeting of event, onvergetelijk kunnen maken.

Neem direct contact op

Zakelijk, smakelijk of feestelijk

Voor elk evenement met een zakelijk, smakelijk of feestelijk karakter is een geschikte ruimte beschikbaar. Het is daarnaast ook mogelijk om verschillende ruimtes met elkaar te combineren en mee te variëren. Elke gewenste opstelling is mogelijk en zetten we voor u klaar.