FACILITEITEN

  • Geschikt voor 2 – 18 personen
  • Uitzicht op het speelveld
RUIMTE

Business Rooms

Ben je op zoek naar een ruimte met uitstraling waar je met een select gezelschap terecht kunt? Dan bieden onze Business Rooms uitkomst. De zalen hebben ieder hun eigen, moderne en opvallende, uitstraling. Hier komt u met uw team eenvoudig tot nieuwe inzichten. Zeker met het uitstekende en inspirerende uitzicht op het veld.

Beschikbaarheid & informatie

Welkom in het huis van PSV.
Daar waar sinds 1913 talentontwikkeling, innovatie, sportiviteit, sport- en vakmanschap elkaar vinden. Hier wordt gejuicht, gelachen, gediscussieerd en gevierd. Een groot gedeelte van het jaar niet op maar juist buiten het veld. Door PSV en vooral door andere partijen. Door organisaties, bedrijven en door jou. Ik hoor graag wat ik voor u kan betekenen en hoe we uw meeting of event, onvergetelijk kunnen maken.

Neem direct contact op

Zakelijk, smakelijk of feestelijk

Voor elk evenement met een zakelijk, smakelijk of feestelijk karakter is een geschikte ruimte beschikbaar. Het is daarnaast ook mogelijk om verschillende ruimtes met elkaar te combineren en mee te variëren. Elke gewenste opstelling is mogelijk en zetten we voor u klaar.