Receptie
40 – 600 personen

Dinerbuffet
40 – 600 personen

Sitdown
40 – 600 personen

FACILITEITEN

  • Geschikt voor 40 – 600 personen
  • Ruimte is flexibel in te delen
  • Uitermate geschikt voor grote feesten of diners
RUIMTE

Business Club Sports Cafe

Recent is deze hele ruimte verbouwd en voorzien van alles wat nodig is voor een topbeleving! Het is een ruimte met de juiste topsport uitstraling en biedt volop mogelijkheden: van livemuziek tot een aangeklede borrel. Het Sports Cafe beschikt over een eigen garderobe en toiletten. Daarnaast is de ruimte eenvoudig te combineren met het Business Club Biercafé en het Business Club Restaurant.

Beschikbaarheid & informatie

Welkom in het huis van PSV.
Daar waar sinds 1913 talentontwikkeling, innovatie, sportiviteit, sport- en vakmanschap elkaar vinden. Hier wordt gejuicht, gelachen, gediscussieerd en gevierd. Een groot gedeelte van het jaar niet op maar juist buiten het veld. Door PSV en vooral door andere partijen. Door organisaties, bedrijven en door jou. Ik hoor graag wat ik voor u kan betekenen en hoe we uw meeting of event, onvergetelijk kunnen maken.

Neem direct contact op

Zakelijk, smakelijk of feestelijk

Voor elk evenement met een zakelijk, smakelijk of feestelijk karakter is een geschikte ruimte beschikbaar. Het is daarnaast ook mogelijk om verschillende ruimtes met elkaar te combineren en mee te variëren. Elke gewenste opstelling is mogelijk en zetten we voor u klaar.