Philips Stadion Studio

Informatie en kennisdelen is misschien wel populairder dan ooit. Van elkaar leren, inzichten delen en samenwerken. Dit uitdagende jaar bracht mensen, bedrijven en organisaties (online) samen. Fysiek bij elkaar komen in grote groepen is niet mogelijk. Online zijn er echter wél diverse mogelijkheden om toch samen te komen en informatie met elkaar te delen. Het aantal online events neemt dan ook nog steeds toe en er is steeds meer mogelijk om uw online event naar een hoger niveau te tillen. Nu ook in het Philips Stadion!

In samenwerking met technisch partner Mansveld Expotech, hebben we op de Bestuur- en Sponsoretage van het stadion de Philips Stadion Studio ontwikkeld. Deze moderne en innovatieve studio, biedt vele mogelijkheden voor uw online presentatie, kick-off, seminar, vergadering, videoproductie, professionele livestream, Live Q&A, productlancering, perspresentatie of teambuilding. En dat op een wel heel bijzondere plek!

Plug & Play

Het Philips Stadion is de meest unieke en gastvrije evenementenlocatie in Eindhoven en omstreken en voor nu ingericht als een geavanceerde studio. Hoe eenvoudig, creatief of uitgebreid de wensen ook zijn, in samenwerking met de technici van Mansveld Expotech, hebben we de faciliteiten, kwaliteiten en ervaring in huis om ieder online evenement tot een groot succes te maken.

De studio is professioneel ingericht en eenvoudig te gebruik. Door gebruik te maken van onze standaard opstelling kunt u voor een aantrekkelijk tarief heel gemakkelijk en snel een webinar of presentatie opzetten. Team Philips Stadion en de technici van Mansveld Expotech staan bij uw event voor u klaar en zorgen voor een hoogwaardig eindproduct, waarbij alles tot in de puntjes is geregeld.

PSV bij u in de studio

Extra uniek aan deze locatie is de link met PSV. PSV biedt u de kans echt onderscheidend te zijn door live vanuit de Philips Stadion Studio een event te organiseren, met op het podium een PSV spreker. Denk hierbij aan thema’s als leiderschap, talentontwikkeling, performance management, vitaliteit en marketing.

Of het nu een training, een kick-off of de presentatie van een nieuwe strategie of product betreft, met het toevoegen van een bekende spreker maakt u uw event onvergetelijk. Informeer naar de mogelijkheden en ontvang een voorstel op maat.

Neem contact met ons op

Kosten en meer informatie

U maakt al gebruik van de Philips Stadion Studio vanaf € 2.500,- per dagdeel. De kosten voor het gebruik van de studio en indien gewenst het culinair, wordt samengesteld op basis van uw wensen en behoeften. Kosten voor de sprekers volgen op aanvraag.

Vanuit de Philips Stadion Studio tillen wij in uw online event naar het hoogste niveau, technisch gefaciliteerd door Mansveld Expotech. Heeft u interesse om uw online topevent te presenteren vanuit de Philips Stadion Studio? Download dan de brochure of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Download de brochure

Neem direct contact met
ons op

Direct deze studio reserveren of meer informatie opvragen? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.