Wij staan met ons team voor u klaar

In het stadion staan wij met ons team goed voorbereid voor u klaar. We kijken er naar uit u weer te ontvangen en we realiseren voor u en uw gasten diverse zakelijke bijeenkomsten en evenementen op een verantwoorde en veilig manier.
Hierbij nemen we de richtlijnen van het RIVM als uitgangspunt en hebben we passend protocol opgesteld voor het stadion. Hierin staan alle veiligheidsmaatregelen en hygiëne-voorschriften beschreven en worden deze door ons team te alle tijde gehandhaafd.

Algemene richtlijnen

De algemene richtlijnen van de RIVM gelden uiteraard ook in het Philips Stadion. Deze richtlijnen luiden als volgt:
• Houd minimaal 1,5 meter afstand
• Philips Stadion in een doorstroomlocatie, er kan gevraagd worden om een CoronaCheck QR-code
• Zorg voor goede hygiëne maatregelen
• Was regelmatig de handen
• Hoest en nies aan de binnenkant van de elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze gelijk weg
• Schud geen handen
• Blijf thuis bij milde verkoudheidsklachten zoals snotteren, hoesten, keelpijn of koorts
• Blijf thuis als je huisgenoten hebt met koorts

Hygiëne

Voor de algehele hygiëne hebben wij diverse maatregelen getroffen. Zo maken wij bijeenkomsten zo zelfvoorzienend mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan: eigen drinkbekers, voorverpakte Grab ’n Go lunchitems en flesjes water.
Daarnaast zijn alle toiletgroepen zijn voorzien van handgelpompen en wegwerpdoekjes. Normaal gesproken maken wij altijd achter de schermen schoon. Nu doen we dat juist heel zichtbaar. Alle tafels, stoelen en andere oppervlaktes (zoals deurklinken) worden meerdere keren per dag schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Ruimte en 1,5 meter afstand

De gehele locatie is aangepast om 1,5 meter afstand en veiligheid van de gasten te waarborgen. Zo wordt de routing in het stadion duidelijk aangegeven door middel van vloerstickers en zorgt signing voor extra alertheid op 1,5 meter afstand en de extra veiligheidsmaatregelen.

Het Philips Stadion beschikt over voldoende ruimte en meerdere in- en uitgangen. Hierdoor kunnen we afstand en gastenspreiding garanderen. In samenspraak met de opdrachtgever maken wij een bijeenkomst op maat en afhankelijk van het aantal gasten en de wensen, informeren wij tijdig over de juiste veiligheidsvoorschriften welke van toepassing zijn op de bijeenkomst.

Meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op